12:00 – 13:00 | Event registration & welcome snack |
13:00 – 13:15 | Opening remarks |
13:15 – 14:30 | Panel Discussion
“Η ελληνική βιομηχανία στην εποχή του Industry 4.0: Προσαρμογή, προκλήσεις μετασχηματισμού, δυνατότητες ανάπτυξης”
Συντονιστής: Δημήτρης Βέργαδος , Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ & Ενημέρωσης ΣΕΒ Συμμετέχοντες:
|
14:30 – 15:45 | Lunch hosted by SABO
Kαλωσόρισμα: Ευγενία Κοίλιαρη, CEO SABO S.A Το γεύμα θα λάβει χώρα στο εστιατόριο Da Luigi |
15:45 – 16:30 | Hotel Check-in |
16:30 – 18:20 | One-to-one business meetings |
18:30 – 19:40 | Wine Masterclass or Olive Oil Tasting |
20:00 | Welcome wine Θα λάβει χώρα στο εστιατόριο Pero Restaurant |
20:30 | Summit Dinner hosted by InTTrust & Theodorou Group
Kαλωσόρισμα:
Το δείπνο θα λάβει χώρα στο εστιατόριο Pero Restaurant |
22:00 | Αfter dinner drinks at Anax bar hosted by Gizelis Robotics
Kαλωσόρισμα: Ευάγγελος Γκιζελής, Ceo & Founder GIZELIS ROBOTICS |
08:00 – 09:15 | Breakfast |
09:15 – 9:45 | Opening keynote speech
Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Υφυπουργός Ανάπτυξης |
10:00 – 11:30 | One-to-one business meetings |
12:00 – 13:15 |
Golf Experience |
13:30 – 14:00 | Hotel Check-out |
14:00 – 15:15 | Lunch hosted by EY
Kαλωσόρισμα: Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, Partner, Supply Chain & Operations, Consulting Services, EY Το γεύμα θα λάβει χώρα στο εστιατόριο Pero Restaurant |
15:15 – 15:55 | Panel Discussion
“Οι Μεγάλες Προκλήσεις: μια συζήτηση για τις αλλαγές που έρχονται και το μέλλον της βιομηχανίας” Πώς θα επηρεάσει η κλιματική κρίση και οι αλλεπάλληλες φυσικές καταστροφές την ελληνική οικονομία και την παραγωγή; Τι επιπτώσεις θα έχουν οι νέες τεχνολογικές επαναστάσεις και η τεχνητή νοημοσύνη; Και πώς θα προσαρμοστούμε στις αναπόδραστες δημογραφικές τάσεις όπως διαμορφώνονται στη χώρα μας; Μια κουβέντα για τις μεγάλες προκλήσεις της ελληνικής βιομηχανίας. Συντονιστής: Θοδωρής Γεωργακόπουλος, Αρθρογράφος Καθημερινής Συμμετέχοντες:
|
16:10 – 17:05 | One-to-one business meetings |
17:05 – 17:15 | Closing Remarks |
17:15 | Αναχώρηση |